Negresa cu mascarpone si zmeura

de Nadyne in Dulciuri, 15 Oct 2016 | 4946 vizualizari

 

O prajitura savuroasa, deloc complicata...

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata amaruie
  • 150 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 250 g mascarpone
  • esenta vanilie sau extract de vanilie Bourbon
  • 350 g zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone si zmeura:

 Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine.

Amestecam mascarpone cu oul batut, cu zaharul ramas si cu esenta de vanilie.

Turnam jumatate din aluatul cu ciocolata in tava tapetata cu hartie de copt, apoi crema de mascarpone.

Nivelam si punem zmeura, cat mai uniform. Acoperim cu restul de aluat de ciocolata si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 minute.

 Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede