Negresa de post

de Alexandra Burz in Mancaruri de post, 7 Mar 2014 | 11819 vizualizari

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

07.03.2014, 23:31

Foarte frumos !!! Sa-ti traiasca mamicuta

Alexandra Burz 1

07.03.2014, 23:32

multumesc Mihaela

GeorgiaA 1

07.03.2014, 23:54

Super, multi ani sanatosi mamei tale!

Alexandra Burz 1

07.03.2014, 23:55

Multumesc frumos Georgia

deyutzky 1

08.03.2014, 00:02

foarte buna!

Alexandra Burz 1

08.03.2014, 00:06

Deyu

MotanLaOale 1

08.03.2014, 00:12

Florentina_Cristina 1

08.03.2014, 00:23

Alexandra Burz 1

08.03.2014, 00:23

Motanel

Alexandra Burz 1

08.03.2014, 00:23

Cristina

Bya Ralu 1

08.03.2014, 06:55

tare buna

Bunica 1

08.03.2014, 08:00

Pe langa "Negresa"i-ai dat mamei si inimioare

Alexandra Burz 1

08.03.2014, 08:16

Multumesc Bya

Alexandra Burz 1

08.03.2014, 08:16

Buni draga multumesc

Satisfyyourcravings 1

08.03.2014, 09:44

Tare buna!

bianca92 1

08.03.2014, 09:56

ce bine ar merge cu un pahar de lapte

Alexandra Burz 1

08.03.2014, 10:17

Pushaa 1

08.03.2014, 12:26

delicioasa!

babi5 1

08.03.2014, 13:17

JulyCris 1

08.03.2014, 13:21

Alexandra Burz 1

08.03.2014, 13:40

ffffffffffffffff buna

Cris2711 1

08.03.2014, 14:22

Deliciu

Alexandra Burz 1

08.03.2014, 16:32

_Alina_ 1

08.03.2014, 16:53

Merisor 1

08.03.2014, 18:17

Mai ai?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]