Omleta

de antohevictor in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2013 | 5461 vizualizari

 

Omleta de oua constituie un excelent mic-dejun, sau chiar un aperitiv pentru o zi mai speciala. Se prepara usor si este extrem de satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 50 g Ceva Fin cuburi
  • ulei
  • sare
  • 1 lingura de lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Se bat ouale intr-un castron impreuna cu laptele. Se adauga cubuletele de branza si putina sare, dupa gustul fiecaruia.

Intr-o tigaie, dupa ce se incinge uleiul, se adauga ouale batute si se lasa cateva minute la prajit.

Se serveste calda si merge de minune cu muraturi !

TIPS-URI

1

Inainte de a gati ouale, adauga putin lapte si amesteca bine. Cu cat vei incorpora mai mult aer, cu atat mai pufoasa va fi omleta

2

Omleta se coace la foc mediu spre mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Souffle de broccoli cu piept de pui