Omleta combinata

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2012 | 3279 vizualizari

 

Asta este una din primele retete pe care le-am facut in copilaria mea... atunci cand ne placea sa exersam in bucatarie... Nu stiu daca aceasta este o reteta sau o inventie de-a noastra, dar la interval de cateva luni o mai pregatesc spre a-mi aduce aminte de copilarie... de cheia agatata de gat... de marea mea responsabilitate: sora mea mai mica... Ehhh... ce vremuri... ce amintiri placute...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 3-4 oua
  • 150 g carne de porc afumata
  • 50 g cascaval
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta combinata:

Carnea am calit-o putin, apoi am dat-o deoparte. Cartofii se curata, si se taie pai. Se pun la prajit in ulei. Cand sunt aproape facuti, se pune carnea deja prajita.

Se bat bine ouale cu 2 linguri lapte, piper, sare si se adauga cascavalul rase fin. Compozitia de oua si branzeturi se adauga in tigaie, acoperind toata suprafata. Se lasa sa se prajeasca pana este gata!

Se serveste cu rondele de masline verzi si negre, sau cu o salata de rosii, sau cu ce va mai place!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta combinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

31.08.2012, 10:43

Dia, important e sa iesit deasupra

Sim0na 1

31.08.2012, 10:43

sufletista, buna.. dar cam calorica

iry-gabriela 1

13.09.2012, 19:00

buna omleta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Brioşe" aperitiv