Omleta cu cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2015 | 4103 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc!

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • 4 ouă mari
  • ardei capia roşu
  • 2 cartofi potriviţi
  • 200 gr caşcaval Delaco
  • 200 gr ciolan afumat de porc
  • Câteva frunze de busuioc verde
  • Sare şi piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Tăiem cartofii în cuburi şi îi aşezăm într-o tigaie cu ulei.

Îi rumenim uşor şi adăugăm ardeiul capia şi ciolanul afumat, tăiate în fâşii subţiri. Acoperim tigaia cu un capac şi lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând ocazional.

Presărăm busuiocul tocat, adăugăm ouăle batute spumă împreună cu sarea şi piperul şi la final, caşcavalul tăiat în cuburi mici.

Lăsăm omleta pe foc până se coace uniform.

Se serveştre caldă. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta spaniola – Tortilla