Omleta cu cascaval afumat

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 3915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g cascaval afumat
  • marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval afumat:

Se bat bine ouale si se amesteca cu cascavalul dat pe razatoarea mare, marar si se potriveste gustul cu sare si piper.

Se prajeste bine pe ambele parti intr-o tigaie bine incinsa.

Am intors omleta de pe o parte pe alta cu ajutorul unui capac.

Am servit cu muraturi si ketchup
.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]