Omleta cu cascaval (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 3445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari
  • 50 gr cascaval Delaco Sofia
  • sare dupa gust
  • un praf de ardei iute pudra
  • marar sau patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval (Multicooker):

Batem spuma  cele 2 oua, le condimentam dupa gust si le punem la copt in vasul multicooker-ului, folosind programul BAKE pentru 20 de minute la o temperatura de 150 de grade. Dupa coacere desprindem usor omleta, asezam in centrul acesteia cascavalul, o rulam apoi parte peste parte si daca este cazul, o prindem cu ajutorul a doua betisoare (scobitori). Dupa finalizarea programului selectat, multicooker-ul va trece automat pe functia de pastrare a preparatului cald, pentru maxim 24 de ore. Astfel, inchidem capacul aparatului si o pastram pentru 5-10 minute la cald, pana ce cascavalul se topeste usor. Presaram deasupra cateva fire de patrunjel sau marar proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta satioasa