Omletă cu de toate

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 8225 vizualizari

 

INGREDIENTE

   

  • 3 oua
  • 100 gr sunca
  • Ardei kapia rosu
  • Rosii cherry
  • 3 felii branza topita
  • Marar
  • Sare,piper
  • Ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu de toate:

Sunca,ardeii si rosiile se taie felii.

Batem bine cele 3 oua,punem sare,piper si mararul tocat marunt.

Intr-o tigaie incingem putin ulei.Punem ouale,lasam focul mic si acoperim tigaia cu un capac.Cand omleta este facuta de jumatate,adaugam o parte din sunca taiata.Cand este aproape gata,punem feliile de branza,ardeii restul de sunca si rosiile cherry pe jumatate din omleta.

Impaturim omleta,acoperind cu jumatatea goala si mai lasam putin in tigaie pana cand se topeste branza.

Se serveste calda cu salata verde sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]