Omleta cu dovleac

de Renataedina in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2014 | 4287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mai mic
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • boaia de ardei
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovleac:

Se curata dovlecelul si il dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Ouale se bat si se adauga dovlecelul razuit, faina, boaia de ardei, piperul si sarea. 

Se ia o lingura de amestec si se intinde intr-o tigaie si se prajesc.

Se poate servi cu muraturi si cu salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]