Omleta cu samaldar

de sasha in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2013 | 4768 vizualizari

 

Samaldara este inlocuitorul cepei, doar ca aceasta este salbatica, se gaseste in Muntii Macinului . Bulgarii o folosesc drept condimente. Este foarte iute decat ceapa obisnuita!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 leg samaldar
  • cascaval ras Delaco
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu samaldar:

Se spala samaldara si se tac potrivit de mari. Ouale se bat cu sare se piper. Intr-o tigaie se incinge putin ulei, se adauga samaldara, se lasa cateva secunde, apui adaugam ouale si amestecam  putin,  se adauga cascavalul ras. Asteptam sa se rumeneasca  o  parte si apoi pe cealalta. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu samaldar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

sasha 1

02.04.2013, 11:45

Nu-i nici o problema,da,este ceapa,dar salbatica,se gaseaste in padurile dobrogene. frunzelei sunt subtiri ca si usturoiul,dar are bulb ca ceapa, dar este mic ca arpagicul

Panacris 1

02.04.2013, 12:01

sasha 1

24.04.2013, 09:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu leurda