Omleta de vara cu miez de lapte Delaco

de dakris in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2012 | 3605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 rosie
  • 1/4 ardei
  • cateva rondele de carnat taranesc
  • 2 fire patrunjel
  • 1 lingurita ulei
  • 1 cutie miez de lapte Delaco
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de vara cu miez de lapte Delaco:

Intr-o tigaie cu strat ceramic punem 1 lingurita ulei si 5-6 rondele carnati si ii lasam sa se prajeasca un pic la foc mic, apoi adaugam ardeiul taiat felii subtiri si 1/2 rosie taiata cubulete. Lasam sa se calesca un pic legumele peste care varsam ouale batute, condimentate, dupa gust si amestecate cu patrunjelul tocat. Dupa cateva minute intoarcem omleta cu grija pe cealalta parte pentru a fi rumena pe ambele parti.

Servim cu rosie si miez de lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de vara cu miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec-aperitiv