Omleta umpluta in crusta de malai

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 7482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei rosii
  • 5 oua
  • 150 gr. cascaval ras
  • patrunjel verde tocat
  • 5 lingurite ras de malai
  • 5 lingurite ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta umpluta in crusta de malai:

Curatam ardeii de cotoare si seminte, ii spalam si ii taiem cubulete,apoi ii coacem in tigaia antiaderenta pana se inmoaie.

Punem intr-o craticioara mica antiaderenta 1 lingurita de ulei,apoi 1 lingurita rasa de malai si lasam cateva secunde sa se prajeasca usor malaiul.

Turnam peste malaiul auriu 1 ou batut, asezam bucatele de ardei copt si verdeata tocata, lasam la foc mic omleta sa se coaguleze oul.

Presaram cascaval ras + sare si piper dupa gust, apoi impachetam omleta in doua, o scoatem pe platou si trecem la prepararea urmatoarei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta umpluta in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu masline (reteta video)