Orez rosu cu ciuperci shimeji

de Panacris in , 1 Aug 2018 | 3801 vizualizari

 

Astazi va prezint o a doua reteta simpla, care poate fi consumata si in perioada postului. "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" de vreo luna de zile. Recunosc ca am inceput sa devin dependenta de ele. 
Spor si pofta buna! :

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci shimeji cca. 300 g
  • Ardei kapia 2 bucăți
  • Ulei de rapiță 1 lingură
  • Cimbrișor Delikat uscat ½ linguriță
  • Boia dulce de ardei Delikat 2 linguri
  • Orez cca. 300 g
  • Apă cca. 900 ml
  • Sare iodată 20 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez rosu cu ciuperci shimeji:

Ardeii și ciupercile se curăță, se toacă grosier, apoi se pun în vasul teflonat de la multicooker-ul Phillips ;) la călit cu uleiul de rapiță, cca. 10 minute la programul Fry. Apoi se adaugă mirodeniile, cimbrișorul, boiaua de ardei, orezul și apa, cca. 900 ml, se setează la programul pentru fierbe a orezului, RICE, cca. 30 minute ;)

După expirarea timpului de gătire se asezonează de sare și se servește fierbinte alături de o porție mare de salată ;) Simplu și savuros, chiar fără carne ;)

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez rosu cu ciuperci shimeji" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă