Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post)

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2012 | 7374 vizualizari

 

În mare, îmi plac chinezismele! Poate de aceea am si ochii migdalati. :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez cu bob lung;
  • 1 ceapă;
  • ghimbir (cât o nucă);
  • 2 dovlecei mici;
  • 1 vânătă;
  • 1 ardei roșu;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 2-3 lg sos de soia light;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post):

Se fierbe orezul în apă cu sare (1 parte orez, 2 + 1/2 părți apă).

Se strecoară, se trece sub un jet de apă rece. Se pune de-o parte până se fac legumele.

Se călește ceapa, se adaugă ghimbirul, morcovii, dovleceii, vinetele, ardeii, sosul de soya, iar la final orezul fiert. 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]