Ostropel de pasare

de carmenvlad in Pui, 19 Apr 2011 | 11549 vizualizari

 

Aceasta este varianta mea de ostropel.

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingurita secretul gustului de gaina
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 400 ml supa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • Sare si piper proaspat macinat
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pasare:

Se spala copanelele si se pun la fiert intr-un litru de apa rece cu putina sare. Se spumeaza bine si se fierbe 30 de minute. Copanelele se prajesc in ulei, apoi se scot intr-un castron si se acopera cu un capac. In uleiul ramas se caleste ceapa, se stinge cu putina supa si apoi se adauga faina dizolvata in 300 ml supa. Se amesteca compozitia cu un tel (sa nu faca cocoloase) si se lasa sa fiarba pana cand are consistenta unei smantani. Se adauga pasta de tomate, boiaua de ardei, secretul gustului si usturoiul taiat marunt. Se potriveste de sare si piper si se pun in compozitie si copanelele. Se lasa sa mai fiarba 10 minute, se opreste focul si se presara patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta