Oua coapte in chifle

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2013 | 13272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 4 oua
  • 4 felii kaizer
  • 1/2 ardei capia
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat pentru decor
  • cascaval Delaco afumat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua coapte in chifle:

Taiem partea superioara a chiflelor si le scoatem miezul din interior.

Punem in fiecare chifla cate o felie de kaizer.

Peste kaizer adaugam cubulete mici de ardei capia.

Adaugam cascavalul ras peste ardei, apoi punem in chifle si ouale.

Punem sare si piper dupa gust.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem chiflele si le dam la cuptor la foc mediu pentru aprox 20-25 de minute pana se rumenesc frumos.

Inainte cu 10 minute de a fi gata se presara inca putin cascaval ras si se dau inapoi la cuptor.

Dupa ce sunt gata se pune deasupra patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua coapte in chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu sunculita afumata,parmesan si varza murata