Oua de Paste

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 7037 vizualizari

 

Oua colorate de Sf. Paste .

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea "Alex"
  • slanina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Paste:

Dupa ce degresam ouale, le punem la fiert si din momentul in care dau primul clocot , le mai lasam sa fiarba inca 10'. Pregatim recipientul cu vopsea, conform instructiunilor de pe plic si coloram ouale. Le scoatem la scurs pe un servet de hartie si asa calde le ungem cu o bucatica de slanina, sa le dam luciu, mai bine zis, sa straluceasca.

 

 

TIPS-URI

1

paste fericit ! tuturor bucatarasilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de iepure de casa