Oua in sos de rosii

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 6947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 catei usturoi
  • 1 pahar bulion
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 lingurite rase boia dulce
  • 1/4 lingurita piper
  • sare si piper
  • 3 oua
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii:

Calim ceapa si ardeul taiatmarunt in uleiul incins. Cand se inmoaie ceapa, adaugam usturoiul strivit si mai calim 1 minut.

Adaugam bulionul ,condimentam cu sare ,piper si boiaua de ardei dulce,

Fierbem totul la foc mediu pentru 10 minute.

Se sparg ouale in sosul de rosii. Se pune capacul  si se continua  fierberea inca cca 5 minute (depinde cat de moi doriti ouale se poate verifica in acest timp cum e galbenusul si mai lasati 1-2 minute daca il doriti tare)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi presarate cu branza sau cascaval, patrunjel sau marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]