Oua pane

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 4083 vizualizari

 

Ce facem cu ouale de dupa Paste? Oua pane!

 

INGREDIENTE

  • -5 oua
  • 1-2 linguri faina
  • -1 ou crud
  • -3 linguri pesmet
  • -ulei pentru prajit
  • Optional:
  • sos marar ( 1 iaurt, 2 catei usturoi, ½ legatura marar)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pane:

1. Se curate ouale de coaja, apoi se trec prin faina, ou batut si pesmet. Pentru a obtine ocrusta mai groasa treceti oul fiert de doua ori prin ou si pesmet.

2. Incingeti uleiul, apoi puneti pe rand ouale la prajit.

3. Scoateti ouale prajit si punet-le la scurs pe servetele absorbante.

4. Serviti ouale calde, cu un sos de iaurt, usturoi si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]