Oua umplute

de lacrimioara in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2011 | 5246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 1 pateu de porc de 100 grame,
  • 2 linguri de smantana,
  • 4 linguri de maioneza,
  • piper
  • sare,
  • marar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Fierbem oule bine le dam la racit dupa ce au fiert, le punem  in apa rece.

Dupa ce s-au racit le taiem in doua si scoatem galbenusurile, le faramitam cu furculita si le amestecam cu  pateul, maioneza si restul de igrediente.

Facem ca o pasta; cu aceasta pasta umplem albusurile fierte.

Deasupra ornam cu maioneza si ardei murat sau altceva, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]