Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ela in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 19081 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: oua, oua umplute, mic dejun, retete de pasti, retete de craciun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale fierte le taiem in doua si scoatem albusurile.
Galbenusurile le zdrobim bine si le amestecam cu cremele de branza si maioneza.Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Umplem ouale cu compozitia obtinuta.
de RODIMUR 8
de Catalina L 8
de Valclaudia 9
de mihasara 1
elucubratiiculinare 1
un aperitiv minunat
Rocsi 1
O gustare foarte buna!
MOKUSKA 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 16:37
la 13:46
la 09:03
ieri la 16:13
ieri la 15:45
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
oanapl
Silvia74 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!