Piept de pui pane

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2015 | 6265 vizualizari

 

Rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 oua
  • 2 linguri mustar
  • sare ( vegeta)
  • piper
  • 3-4 linguri cu faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane:

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie felii subtiri. Se asezoneaza cu sare (vegeta) , piper si se lasa la macerat in frigider

In acest timp batem cu telul ouale ,adugam mustarul si un praf de sare (vegeta) si in cele din urma punem faina si amestecam pana compozitia devine ca o smantana . Aceasta compozitie se amesteca cu  feliile de piept de pui si se prajesc in ulei incins .



Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crispy Strips Picante