Oua umplute cu ton

de lilik in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 7021 vizualizari

 

la mine acasa eu sunt singura care mananca oua umplute si nu m-am complicat sa fac doar pt mine dar de data asta mi-au ramas cateva de la Pasti si m-am pus pe treaba...au iesit grozave..

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva de ton de 80 gr
  • 1 lingurita capere
  • 2-3 linguri maioneza
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Fierbem ouale tari si cand sunt reci le taiem in jumatate pe lungime si scoatem galbenusul.

Intr-un castronel punem tonul scurs de ulei,caperele,maioneza si galbenusurile si le facem ca o crema(potrivim de sare), apoi aceasta o punem in poche si umplem albusurile.

Decoram cu capere si lasam la frigider pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

puteti pune daca va place si putin patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si tarhon