Paella

de botcrina in Porc, 20 Oct 2013 | 6745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 ml ulei
  • 2 căţei usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 jumătate de ardei gras roşu
  • 1 jumătate de ardei gras verde
  • 200 g carne porc
  • 1 cană orez
  • 3 căni de apă
  • 1 linguriţă colorant pentru orez
  • sare, piper, delikat după gust
  • pătrunjel tocat, pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella:

Curăţăm şi tăiem legumele cubuleţe.

Tragem legumele la tigaie, apoi adăugăm carnea tăiată şi ea cubuleţe.

Punem putină apă si lăsăm să fiarbă până este pătrunsă carnea pe jumătate.

Adăugăm orezul şi treptat apa şi colorantul. Asezonăm cu sare, piper şi delikat, după gust.

Când este orezul mediu gătit, turnăm compoziţia într-un vas termorezistent, pe care îl dăm la cuptor aproxiomativ 15 minute la o temp. de 170 grade, pentru a se întrepătrunde aromele.

Ornăm cu ardei roşu şi părtunjel tocat mărunt.

 

TIPS-URI

1

Se serveşte cu suc de lămâie sau alioli;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez turcesc cu carne de porc