Palmieri cu cacao si cocos - de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 8 Apr 2015 | 4336 vizualizari

 

Am dorit un dulce rapid de post cu gust de ciocolata.
In rezerva ,,federala'' se regasea si un pachet cu alaut frantuzesc de placinta. Asa ca am trecut la treaba.Umplutura de cacao amestecata cu cocos a corespuns asteptarilor mele.

 

INGREDIENTE

1 foaie aluat frantuzesc de placinta

  • 2 linguri zahar brun
  • 2 linguri scortisoasoara macinata

Umplutura:

  • 100 gr cacao
  • 100 gr fulgi cocos
  • 4 linguri zahar brun
  • 4 linguri apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri cu cacao si cocos - de post:

  1. Am  dezghetat faia de placinta la  temperatura camerei .
  2. Am preparat umplutura amestecand ingredientele date .
  3. Am presarat blatul de lucru cu zahar brun si scortisoara si peste am asezat foaia de placinta .
  4. Am distribuit in mod egal umplutura pe suprafata aluatului .
  5. Am rulat capetele foii dinspre margini catre mijloc .
  6. Am dat aluatul la congelator 10 minute sa se intareasca si am taiat felii de grosimea unui deget .
  7. ,, Palmierii '' obtinuti i-am asezat  in tava tapetata cu hartie de copt si-i-am dat la cuptor 30 minute .Dupa 15 minute i-am intors si pe partea ceialalata .

TIPS-URI

1

Amestecul de umplutura a fost usor crocant (delicios) datorita fulgilor de cocos

2

Daca doriti palmierii sa fie mai dulci , ii puteti pudra cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu cacao si cocos - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Agapia