Panna cotta cu banane si capsuni

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 3 Mar 2012 | 5155 vizualizari

 

Best dessert ever!!

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte dulce,
  • 200 ml frisca lichida (sau smantana dulce),
  • 150 gr zahar,
  • 2 plicuri gelatina (20 gr),
  • 1 zahar vanilat,
  • 1 banana,
  • esenta de vanilie,
  • capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu banane si capsuni:

Am pus intr-un vas laptele si l-am incalzit (doar cald nu fiert). Am pus zaharul si am amestecat pana s-a topit.

Am adaugat si banana pasata in blender.

Am dat vasul deoparte si am adaugat frisca lichida, gelatina hidratata, esenta si zaharul vanilat.

Am pus pe foc din nou, am omogenizat cu un tel si am lasat pana s-a incalzit din nou compozitia (fara sa fiarba).

Am umezit cu apa rece formele de silicon si am pus budinca in ele.

Am lasat in frigider 3-4 ore inainte de servire.

Am servit cu sirop de fructe si capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu banane si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]