Parjoale cu porumb si sunca

de Oana in Mancare copii, 17 Feb 2013 | 10850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g cascaval ras
  • 1 cutie mica de porumb
  • 150 g sunca de curcan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale cu porumb si sunca:

Intr=un castron se amesteca cu telul faina cu laptele si ouale, pana se obtine un aluat grosut, ca pentru clatite. Se adauga boabele de porumb scurse bine, sunca taiata cubulete si cascavalul ras. Se adauga sare si piper si se amesteca bine.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune din compozitie cu lingura. Se intorc parjolutele pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta de bucatarie. 

Se servesc calde sau reci, sunt excelente, iar copiii mei au fost mega incantati de ele!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu porumb si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]