Parmigiana cu dovlecei

de iuliandu in Lasagna, 3 Oct 2012 | 7201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3-4 foi de lasagna
  • cascaval dulce
  • faina alba
  • 4 rosii
  • parmigiano
  • sare,piper
  • maghiran
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmigiana cu dovlecei:

Taiem dovlecei felii pe lungime,ii trecem prin faina si ii prajim pentr 4-5 minute. Rosiile le taiem felii. Fierbem foile pentru lasagna pentru un minut, punem si un praf de sare in apa, apoi le scurgem. Cascavalul il dam pe razatoare.

In tava punem hartie pentru copt dupa care aranjam un strat de foaie, un strat de dovlecel, cascaval si rosii, continuam pana se termina ingredientele. Deasupra punem cascaval, parmigiano, felii de rosii si maghiranul. Le lasam in cuptorul incins la 150° pentru 30 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am folosit o tava de aluminiu de unica folosinta,este mult mai practica si foile de lasagna au incaput perfect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmigiana cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]