Pasca cu pandispan

de Rocsi in Dulciuri, 6 Apr 2010 | 58858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pandispan:
    • 8 oua
    • 1/2 cana de zahar
    • 1 praf de copt
    • 1 esenta vanilie
    • 8-10 linguri faina
    Umplutura
    • 700 gr branza de vaci
    • 5 oua
    • 150-200 gr zahar
    • 1 esenta rom
    • coaja rasa de lamaie
    • 1-2 linguri faina alba
    • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu pandispan:

Pandispanul:
Separam ouale.
Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul pana se topesc cristalele,iar compozitia isi dubleaza volumul.
Adaugam esenta si praful de copt,iar mai apoi faina treptat.
Albusurile le batem spuma separat.
La urma incorporam in compozitia de galbenusuri,albusurile spuma,insa cu o lingura.
Umplutura:
Ouale le mixam putin cu zaharul.
Intr-un bol punem branza ,peste punem ouale batute si mixam ,dar la o viteza mica.
Incorporam esenta,coaja rasa de lamaie,stafidele iar la urma 1-2 linguri faina(daca branza este bine scursa si cremoasa,atunci e posibil sa nu mai fie nevoie de faina).
Luam o tava patrata,o ungem cu margarina si punem hartie de copt.
Punem 3/4 din compozitia de pandispan in tava,apoi cu o lingura ,din loc in loc,punem si umplutura.
Deasupra punem restul de pandispan.

TIPS-URI

1

se poate face si mai mica compozitia atat de pandispan cat si de branza eu am facut mai mare pasca ca am avut musafiri si a trebuit sa o impart.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu pandispan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

06.04.2010, 18:57

multumesc nadina73 pentru toate aprecierile

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 17:43

cred k e super buna, felicitari!

Rocsi 1

07.04.2010, 19:49

da e foarte buna nu ca ma laud ca nu sunt genul dar chiar iesi bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]