Pasca fara aluat cu ciocolata

de angyb in Prajituri, 2 Mai 2013 | 20437 vizualizari

 

M-am inspirat de la reteta Mirelei http://www.bucataras.ro/retete/pasca-fara-aluat-33011.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 175 g crema de branza
  • 130 g zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina alba
  • 2 linguri gris
  • 1plic de drojdie pt.dulciuri(sau praf de copt)
  • 80g unt topit
  • Glazura:
  • 150 g ciocolata cu lapte
  • 80 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat cu ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri.

Amestecam branza de vaci cu crema de branza ,galbenusurile si zaharul. Adaugam untul topit ,faina, grisul si drojdia. Batem spuma albusurile cu un praf de sare si le adaugam la amestecul de branza amestecand de sus in jos .

Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 160 de grade aproximativ 45 de minute.

Glazura: Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de abur si dupa ce s-a racit un pic o turnam peste pasca racita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Floare impletita cu nuca