Pasta de ardei copt

de cristinutanicolita in Conserve, 4 Noi 2018 | 3636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg ardei gogosar
  • 2,5 kg ardei kapia
  • Boabe de piper
  • 5 lg mustar
  • 5 lg miere
  • Sare
  • Foi de dafin
  • 500 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei copt:

Ardeiul se spală, se coace si se curata de pielita, cotor si seminte. 

Se trece ardeiul prin blender. 

Se pune uleiul la incins. 

Se adaugă pasta de ardei, mustarul, mierea, boabele de piper, foile de dafin. 

Se fierbe la foc mic, până ce uleiul se ridica deasupra. Se adaugă sare după gust si se mai lasa 10 min.

Se pune pasta obtinuta in borcane spalate si stetilizate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai, conservata pentru iarna