Pastai scazute cu usturoi

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 29 Iun 2011 | 13754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole fideluta
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceapa
  • ½ ardei galben
  • 50 ml suc de rosii/bulion
  • Marar
  • Sare,piper,chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu usturoi:

Fasolea se curata de capete si se rupe pe jumatate. Se spala cu apa rece. Intr-o oala se pune apa cu sare si cand da in clocot se pune fasolea rupta si se fierbe 10 minute,se opreste focul si se acopera oala cu un capac; se lasa 10 minute,apoi se scurge de apa.

Ceapa,ardeiul si usturoiul se se toaca marunt si se pun intr-o cratita sau o tigaie mai inalta si se calesc in ulei incins. Cand ceapa se inmoaie se adauga fasolea scursa,se amesteca si se condimenteaza.

Se toarna apa cat sa acopere totul,se acopera cu un capac si se fierbe inabusit aprox 30 minute sau pana se inmoaie fasolea. Inainte cu 5-7 minute de a oprii focul se adauga sucul de rosii/rosii decojite pisate si se mai da intr-un clocot.

Se opreste focul si se aseoneaza cu marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu rosii si sos de ceapa si usturoi