Paste cu bacon si cascaval la cuptor

de diaconta in Paste, 8 Aug 2010 | 15698 vizualizari

 

O reteta rapida,usoara si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr bacon
  • 300 gr cascaval
  • 2-3 morcovi
  • 150 ml sos de rosii
  • 200 gr smantana
  • sare,piper,ulei

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si cascaval la cuptor:

Se fierb pastele si se razuieste cascavalul.

Separat se pregateste un sos astfel:

Se taie baconul felioare care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-a prajit,se scoate si in acelasi ulei se pune la prajit morcovul taiat rondele subtiri.Cand s-a inmuiat si morcovul se pune iarasi baconul,se condimenteaza,se adauga sosul de rosii si smantana si se lasa sa mai fiarba putin (cca 5 minute).

Sosul astfel obtinut se pune peste paste,se adauga si cascavalul,apoi se pune toata compozitia intr-un vas de yena si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute,doar cat sa se topeasca cascavalul.

TIPS-URI

1

morcovii dau o savoare deosebita

2

cantitatile pot fi modificate dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

20.02.2012, 17:22

Giorgia,ma bucur ca-ti place.chiar sunt foarte bune

Zambareata 1

21.02.2012, 13:47

au fost foarte bune pastele,chiar acum mananc o portie,aseara sotul a mancat doua portii si a dus si azi la munca

diaconta 1

21.02.2012, 13:53

Giorgia,ma bucur ca v-au placut
eu nu mananc prea multe paste,dar facute in felul asta imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne all'arrabbiata