Paste cu carne

de kamy in Paste, 14 Mar 2011 | 5108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • telina
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 1/2 plic sos braten&rouladen
  • 200 ml.vin alb sec
  • cimbru
  • sare,piper
  • paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne:

Se taie ceapa,se rad morcovi si telina.

Se pune ceapa la calit in 3 linguri ulei,iar cand s-a inmuiat se adauga 100 ml.vin si se lasa pe foc pana scade.Se adauga carnea tocata,se pun 100 ml.vin,iar cand scade se adauga morcovii,telina,pasta de ardei,se pune apa calda sa treaca peste carne cu 2 degete si se lasa sa fiarba acoperit,la foc mic.

Cand e fiarta carnea tocata,adaugam o jumatate de plic de sos diluat in 100 ml de apa,si lasam sa mai fiarba 5 min.

Se pune sare si piper dupa gust.

In final trebuie sa obtinem un sos grosut cu carne tocata.

Se pune peste pastele fierte(dupa instructiunile de pe plic....eu am avut taitei lati,de casa)si se presara cimbru... si cascaval daca doriti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata