Paste cu pipote picante

de Dya Daniela Andrei in Pui, 15 Mai 2013 | 8352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cuiburi de paste
  • 1 kg pipote
  • 2-3 cepe potrivite
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 foi de dafin,
  • busuioc dupa gust
  • rozmarin dupa gust
  • o lingurita de chili,
  • sare dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri cu suc de rosii sau bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pipote picante:

Pastele le punem la fiert intr-o oala cu apa, in care am adaugat sare, 2-3 foi de dafin, usturoi feliat, busuioc si patrunjel tocat. Separat pregatim pipotele. Intr-o craticioara calim ceapa pe care o vom adauga peste pipotele usor prajite. Condimentam dupa gust, adaugam usturoiul (felii) si sucul de rosii sau bulionul si lasam la foc mic sa se patrunda bine. Presaram patrunjel proaspat si le servim calde.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pipote picante" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână