Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi

de Panacris in Pui, 7 Aug 2012 | 7136 vizualizari

 

Un fel doi rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • pulpe dezosate 6 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • praf de chimion,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • cartofi albi de Covasna 1000 g,
  • smantana grasime 12% 200 ml.,
  • unt grasime 70% 50g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu putina sare, cca. 30 de minute la foc mediu, neacoperit. Cartofii se strecoara, se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se paseaza, apoi se amesteca energic cu unt si smantana, pana devine spumos.

Intre timp pulpele dezosate se maseaza bine cu sare, piper, boia, chimion si ulei. Se pun la prajit pe  graturul incins, eu am folosit tigaia Doubleta, din dotare.

Se servesc fierbinti cu piure pufos de cartofi si salat de sezon sau muraturi. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la tigaie cu piure de cartofi si sos de soia