Spala rosioarele si le taiem pe jumatate.
Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.
Ardeiul il taiem cubulete.
Ciupercile(am avut conservate)le spalam bine si le taiem bucatele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Adaugam ceapa si rosiile si le sotam 1 minut.
Adaugam 1 cana si jumatate cu apa.
Cand incepe sa fiarba punem ciupercile si ardeiul.
Lasam la foc potrivit,acoperit cu un capac.
Cand a scazut destul de bine si legumele sunt facute bine adaugam pasta de gogosari si cea de rosii.
Curatam si usturoiul,il pisam si il adaugam peste legume.
Condimentam cu sare si piper si mai lasam circa 1-2 minute pe foc.
Intre timp punem intr-o oala,nu foarte mare,apa cu sare si o lingura de unt.
O punem pe foc si cand incepe sa clocotesca turnam pastele.
Le lasam sa fiarba atat cat este scris pe ambalaj.
Cand sunt gata le bagam intr- o strecuratoare.
Asezam pe o farfurie paste calde,apoi sosul de rosii cherry,iar deasupra presaram busuioc.