Paste cu ton şi măsline

de madi_marin in Fusilli, 15 Oct 2011 | 10053 vizualizari

 

Îmi place la nebunie peştele.......sub orice formă. La fel de mult îmi plac şi pastele. Le-am combinat cu măsline şi sos de roşii proaspete , cu un praf de busuioc şi o dâra de ulei de măsline. Delicios....

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste fusilli
  • 1 conservă de ton în ulei
  • 1 ceaşcă sos de roşii proaspete
  • măsline negre
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton şi măsline:

Se pune un vas cu apă sărată la fiert. Cand clocoteşte se adaugă pastele şi se fierb timpul indicat pe pachet.

Ceapa se toacă foarte mărunt sau se dă pe răzătoare. Se pune la călit în puţin ulei de măsline. Se adaugă conserva nescursă de ulei, sosul de roşii, sare piper şi busuioc şi se lasă la foc mic până se formează un sos.

Când pastele sunt fierte, se scurg şi se adaugă peste sos.

Se servesc imediat eventual cu cascaval ras deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton şi măsline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

aziz 1

16.10.2011, 10:46

mi-e foame si-mi plac de nu mai pot

madi_marin 1

16.10.2011, 11:10

vine baiatuuuu......

denyy10 1

21.10.2015, 20:17

Acum am realizat aceasta reteta,super gustoasa....o voi repeta cat de curand,fiecare am mancat cate 2 portii,inclusiv cei mici...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu parizer