Paste cu ton si somon afumat

de mihaelar63 in Paste, 21 Iun 2015 | 8606 vizualizari

 

Saptamana trecuta am fost servite de catre Caroline cu paste si ton . Am ramas cu gandul la ele . Asa ca am trecut la treaba folosind ingrediente ce le aveam prin casa .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr bucatini [ macaroane mai subtiri ]
  • sare
  • 100 ml ulei masline
  • 200 gr somon afumat
  • 200 gr ton cuburi in saramura din conserva
  • 300 gr mazare verde congelata
  • 300 gr borumb boabe din conserva
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 4 rosii
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si somon afumat:

  1. Puneti la fiert ina pa clocotita cu sare pastele rupte bucati . Fierbeti respectand instructiunile de pe pachet . Cand sunt fierte se scurg de apa .
  2. Spalati legumele .Feliati ceapa , usturoiul si ardeiul .
  3. Clatiti cu apa rece si scurgeti mazarea . Repetati operatia cu porumbul boabe .
  4. Intr-o tigaie mare puneti la prajit usturoiul , imediat adugati mazarea congelata .
  5. Dupa 5 minute adugati ceapa feliata , ardeiul si somonul taiat bucatele .
  6. Acum se aduga si boabele de porumb . Sarati si lasati cateva minute sa se intrepatrunda gusturile .
  7. Trageti tigaia de pe foc si amestecati totul cu paste , patrunjel verde taiat marunt si cu tonul scurs  de lichid .
  8. AM gustat si am decis ca este nevoie de ceva acrisor care sa echlibreze gustul asa ca am adugat si rosii taiate bucati .

TIPS-URI

1

Daca doriti paste a la dente mai tari ,reduceti timpul de fierbere cu 2-3 minute .

2

Fiti creativi adugati legume si condimente preferate .

3

Acest preparat poate fi servit atat cald cat si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata de porc, la cuptor