Paste trapaneze

de Zamfira in Paste, 9 Aug 2012 | 4241 vizualizari

 

pentru cei care adora cartofii prajiti, vinetele si sosurile italienesti...italiano vero!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 400 gr. paste
  • 1 vanata
  • 4-5 rosii
  • 5-6 catei usturoi
  • busuioc proaspat sau uscat
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste trapaneze:

Fierbem pastele in apa cu sare si le scurgem bine.

Pregatim cartofii prajiti (cartofii taiati cat mai subtiri), in ulei si adaugam sare.

Curatam vanata, o taiem cubulete, o prajim in ulei si adaugam sare.

Intr-un vas, asezam pe straturi: paste, cartofii prajiti si vinete prajite. Deasupra vom turna sosul de rosii cu usturoi si busuioc.

Sosul de rosii: curatam rosiile, le decojim si zdrobim. Calim usturoiul pisat in putin ulei de masline, adaugam rosiile zdrobite si busuiocul (1 lingura).

Timp de fierbere: 10 minute

Se poate servi cu parmezan sau branza rasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste trapaneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chinese noodles with chicken