Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker

de Ina in Oaie, 7 Ian 2011 | 24456 vizualizari

 

De sarbatori mi-a facut soacra-mea cadou o tigaie Dry Cooker. Am gatit deja de multe ori in ea si pot spune ca este, intr-adevar, tigaia minune : Gatesti rapid, fara grasime, fara apa, iar mancarea este delicioasa, nu se lipeste si nu se usuca. Si unde mai pui ca tigaia se curata doar cu putina apa calduta!!! Sarumana, mamica, pentru cadoul facut ! :-*

 

INGREDIENTE

  • Pastrama de oaie, afumata ( preparata de mine :D  )
  • 50 ml. vin rosu
  • muraturi
  • mamaliguta calda
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker:

Am incins tigaia 3 minute, cu capacul pus.

Asezam bucatile de pastrama afumata in tigaie, dupa ce le-am stropit cu vin rosu,apoi  acoperim tigaia si lasam sa se patrunda bine pastrama. Intoarcem pastrama si pe cealalta parte si lasam pana se rumeneste.

Pastrama facut astfel iese frageda, nu se arde, nu se usuca si are un gust delicios.     Carnea se prepara in sucul propriu, fiind astfel si mult mai sanatoasa decat dea preparata in ulei sau arsa pe gratar.

Am servit-o cu mamaliguta calda si gogonele murate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Miron_Cristina 1

13.12.2011, 16:11

Inainte luasem pe cel din teflon si a fost de proasta calitate....se lipea si se ardea tot :|

Ina 1

13.12.2011, 17:59

Tigaile dry cooker nu sunt toate de calitate. Depinde de unde sunt achizitionate si de ce firma le produce.
Eu am luat-o de la top-shop , impreuna cu mixerul de mana. Este din teflon , luna asta implineste un an si, desi am folosit-o destul de mult, este ca si noua; nu are pic de zgarietura Cumnata mea o are pe cea cu ceramica si a zgariat-o din prima saptamana... . Conteaza mult sa respecti instructiunile, dar si cum ai grija de lucru....

Ina 1

13.12.2011, 18:02

Tin la vasele mele ca la ochii din cap Vasele din yena , oalele sub presiune si celelalte aparate/ ustensile le pun de fiecare data, dupa folosire, in cutiile lor originale .... si unele le am de 9 ani....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]