Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Rata, 14 Iun 2021 | 3867 vizualizari
Pieptul astfel gatit se poate consuma atat cald alaturi de garnitura preferata cat si rece pe post de gustare.
9
Bucataras Suprem
Taguri: pastrama din piept de rata, reteta pastrama, pastrama rata, retete Rata
1
Noi am servit pieptul de rata si rece pe post de pastrama la sandviciuri
de Catalina L 8
de Constelatialeu 9
de Panacris 9
de Brindusa 1
dantes 1
Bun!
Rocsi 1
Arata foarte bine! Si eu fac des pastrama in casa, in special din muschiulet de porc!
mirela0911 1
Faina reteta!
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:10
ieri la 10:35
pe 06.06 la 13:47
pe 06.06 la 12:34
pe 06.06 la 10:12
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
Bucataras
vasimur
violeta30 3
Ureaza-i "La Multi Ani!"
business 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!