Pastrav cu migdale

de Irina in Pastrav, 10 Oct 2009 | 10061 vizualizari

 

Iata cu ce mi-am delectat familia astazi, la pranz. Desi reteta originala era cu pestele pane, eu l-am preparat la cuptor. Mai sanatos si mai savuros, zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 100 g unt
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 50 g migdale
  • patrunjel tocat marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu migdale:

Pastravii curatati i-am asezat intr-o tava, i-am condimentat simplu cu sare, piper si i-am stropit cu putin ulei, zeama de lamaie si apa si i-am pus la cuptor vreme de o ora. Si in timp ce ei se lasau patrunsi de caldura cuptorului eu am trecut la prepararea sosului.

Intr-o tigaie am pus migdalele la prajit in unt si cand au devenit aurii le-am scos pe un servet. Am adaugat in tigaie restul de zeama de lamaie si vinul si am lasat aromele sa se amestece...In final am rasturnat si migdalele la locul lor in sos.

Nu mi-a mai ramas mare lucru de facut. Am asezat pestele pe un platou, am turnat sos peste el, putin patrunjel si cativa fulgi de migdale proaspete. Gustos? Imaginati-va, numai...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor, pe pat de portocala, lamaie si limeta