Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 1 Iul 2012 | 9668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de pastrav eviscerat
  • 3 lamai
  • condimente pentru peste
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar:

Se spala bine pestele, se sterge cu un servet de hartie, se condimenteaza pe fiecare parte cu condimente pentru peste, cu salvie si putin busuioc. Inauntru se umple cu felii de usturoi si jumatati de felii de lamaie. Se stropesc cu ulei de masline pe fiecare parte si cu zeama de lamaie. Se lasa la marinat timp de 2 ore la rece. Gratarul se unge foarte bine cu ulei, se pun bucatile de peste, se lasa pe fiecare parte 12-15 minute. Nu se umbla foarte des la peste pentru a nu se rupe. Se serveste cu mujdei de usturoi si cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]