Pastrav la gratar cu sos de patrunjel

de katty in Pastrav, 30 Dec 2016 | 7669 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de pastrav cu piele 
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura samburi de pin
  • 50 ml ulei de masline aromat cu piper rosu si ardei iute
  • 1 lingura ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar cu sos de patrunjel:

Presaram fileurile de pastrav cu sare si piper si le crestam pe partea cu piele, usor din loc in loc. Le ungem cu putin ulei si le dam la rece 15 minute. Incingem gratarul si le punem pe gratar, mai intai cu pielea in jos, apoi le intoarcem pe partea cealalta. Pentru sos, punem intr-un vas adanc patrunjelul spalat, fara cozi, sare, piper, usturoiul, zeama de lamaie si semintele de pin. Adaugam cate putin ulei de masline si mixam. Servim pestele fierbinte cu sos de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar cu sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]