Pateu de ficat

de lili in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2013 | 3850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ficat de porc
  • 2 cepe
  • 2-3 linguri de ulei
  • 75 gr. unt (margarina)
  • vegeta, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de ficat:

Ceapa o taiem marunt, o punem la calit .Adaugam ficatul taiat in bucati si apa cat sa acopere ficatul.
Lasam sa fiarba 10 minute. Stoarcem din apa de pe ficat. Intr-un vas punem ficatul si ceapa (fierte), adaugam untul, sare, piper, vegeta si le mixam bine pana devine o pasta fina.Daca pasta e prea groasa o subtiem cu apa in care am fiert ficatul.
Il tinem in frigider si il putem folosi pentru tarte, oua umplute , rulade.

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de ficat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

06.01.2013, 19:25

mmmbun

roxana_simona 1

06.01.2013, 22:51

bun

lili 1

07.01.2013, 10:12

multumesc de aprecieri...va pup si va astept la o felie de paine de casa cu pateu...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat de pui