Pateuri cu branza de capra si feta

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2012 | 4534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g unt
  • 1/2 lingurita sare
  • branza feta
  • branza de capra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza de capra si feta:

Amestecam branza de vaci cu untul (untul sa fie la temperatura camerei) adaugam treptat faina si sarea. Framantam putin compozitia si o lasam peste noapte in frigider. 

A doua zi, intindem o foaie din aluat (0.5 cm), taiem cercuri cu o cana si le umplem cu bucatele de branza feta si branza de capra. Impaturim cercurile in doua si apasam putin pe margini pentru a etansa pateurile, le ungem cu galbenus de oua si presaram mac sau susan deasupra. Timp de coacere: 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza de capra si feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza