Pateuri rotunde, cu carnati

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 5383 vizualizari

 

Acest preparat cred ca se incadreaza la rubrica "experiente culinare, comice" :)) Am preluat reteta de la Edit's Kitchen. Bune rau la gust, dar estetic...e discutabil ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj;
  • 1 ou;
  • 2-3 carnati;
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri rotunde, cu carnati:

Lasam aluatul foietaj sa se decongeleze. Taiem cu ajutorul unui pahar, cercuri. 

Amestecam oul cu putina sare si ungem cu el cercurile de aluat.

Carnaciorii ii taiem in bucati lungi de aproximativ 5 cm (cred ca trebuie sa fie mai mic ca sa nu patiti ca mine si sa se rastoarne) si ii asezam in mijlocul cercului.

Punem cerculetele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri rotunde, cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

elucubratiiculinare 1

08.06.2013, 21:59

interesante

Patricia Iordache 1

08.06.2013, 22:01

Fetelor...

Sim0na 1

10.06.2013, 13:19

`Iote si buclucasele )
Bune cred ca au fost... asa motate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]