Peanut Butter Truffles

de aziz in Dulciuri, 5 Iun 2011 | 5272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 biscuiti
  • 150 gr unt de arahide dulce (asta am pus eu)
  • o mana de alune macinate foarte fin
  • o mana nuci macinate foarte fin
  • 50 gr unt la temperatura camerei
  • o mana cereale macinate foarte fin
  • o ciocolata neagra+cateva linguri frisca lichida
  • cateva alune intregi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peanut Butter Truffles:

   In primul rand prajim putin nucile si alunele. Dam biscuitii prin masina de nuca ,la fel nucile si alunele.Trebuie sa fie foarte fin macinate.

Daca folositi unt de arahide neindulcit va trebui sa adaugati zahar pudra asta ar insemna cam 150 gr acum depinde si de gust si de consistenta  pastei. Daca pasta nu vi se pare destul de consistenta mai adaugati cate putin din fiecare ingredient sau doar din unul sau din care va place cel mai mult.

Facem pasta din toate ingredientele si o dam la frigider ca sa o putem modela . Facem bombonelele, putem pune in mijlocul bomboanei cate o aluna intreaga si le dam din nou in frigider cam 15 minute ,intre timp topim ciocolata cu frisca lichida .Dam bomboanele prin ciocolata si le scoatem pe un gratar sau pe o farfurie si eventual dam iar la frigider 5 minute si repetam procedeul inca o data .Puteti orna dupa gust cu alune macinate sau nuci sau cocos sau  pur si simplu fara nimic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peanut Butter Truffles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de Paste a la Roberta