Pere in vin

de mihasara in Dulciuri, 20 Ian 2016 | 2469 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 4 pere
    • 750 ml vin rosu
    • 1 lamaie
    • 1 baton scortisoara
    • 150 g zahar
    • 2 cuisoare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in vin:

  1. Curatam perele de coaja si le punem oala cu vin in care am pus scortisoara, zaharul, cuisoarele  si jumatate de lamaie.
  2. Punem oala pe foc mic, acoperita cu un capac.
  3. Dupa 10-15 minute scoatem batonul de scortisoara, lamaia si cuisoarele si le lasam sa fiarba 1 ora.
  4. Dupa o ora le scoatem pe un platou iar vinul il lasam in continuare la fiert pana ajunge la consistenta de jeleu.
  5. Le servim alaturi de sosul de vin  sau cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pere in vin alb